таг: сметање на времето

Дали се исплати летното мерење на времето?
Напред назад немам где

Кога на еден стар Индијанец му ја објасниле шемата со зимско/летно сметање на времето, рекол: "Само Влада може да верува дека ако исече едно парче од горниот дел на ќебето и го сошие на долниот дел на ќебето - ќе добие подолго ќебе". Во продолжение, пар досетки од Твитер. Повеќе