таг: роман грожан

Во Канада на патеката за Формула 1 редовно страдаат животинчиња

Дабари, мрмоти и верверички се животинчињата кои редовно се појавуваат на легендарната патека за Гран При во Монтреал. Пилотите возат толку брзо што само во ретки случаи и со чиста среќа успеваат да избегнат немили настани со животните. Повеќе

Инцидентите на Грожан

Роман Грожан се има прославено со бројните судари за време на трките во Формула 1 и ГП2 серијата, па си доби и видео компилација со сите негови најжестоки инциденти. Повеќе