таг: потиснување

Дали битката со расизмот ги прави расистите поголеми расисти?

Ако сакаш некој сигурно да се опседне со мислата на, на пример, нутела, само кажи му „во следните две минути те молам не мисли на нутела“. Е, исто и ако на луѓето им кажеш да не мислат како расисти. Повеќе