таг: породување

Кејт Мидлтон поевтино пројде на породување отколку просечна Американка

Разликата меѓу евтино и поевтино е што ова на Кејт Мидлтон не беше ни најмалку евтино и чинеше 8.900 долари од вечер, а и покрај тоа излезе поевтино од просечната цена што за истото се наплаќа на другата страна од Атлантикот. Повеќе

Мечка се раѓа

На денешните мајки во просек им требаат 2 часа повеќе за да се породат отколку на мајките во 1950-та година. Запоставувањето на овој факт води кон пребрзо применување на царски рез. Повеќе