таг: поплави србија 2014

Морбидна косовска порака за Србија

Додека целиот свет испраќа помош и пораки со поддршка за настраданите од поплавите во Србија и БиХ, мала група тапоглавци од Косово се истакна со идиотска порака. Повеќе

Општествена непогода

Српскиот премиер деновиве издаваше команди и глумеше експерт за сè а никој од стручните лица не собра доволно храброст да му издаде команда да заќути. Медиумите, башка непогода. Повеќе