таг: половни возила

Распродажбата од гробиштата на луксузни автомобили

По декемвриските поплави во Ченај, осигурителните компании во Индија остануваат со над 50.000 автомобили заглавени во калта, за кои должат осигурување, или околу 740 милиони долари во кал. Повеќе

Украинска дефиниција за половно

Украина има висок данок на увезени возила. Украина има далеку помал данок на половни возила. Јасна ви е сликата? Повеќе