таг: пензионирани фудбалери

Полудо пензионирање од фудбал ниту имало, ниту ќе има

Легендарните фудбалери обично кога се повлекуваат прават еден круг на терен, се поздравуваат со навивачите, па тука имаш солзи и емоции, а евентуално организираат и проштален натпревар. Заборавете на сето тоа. Ова што ќе го видите е како драматична сцена од филм. Повеќе

Кој се повлече од фудбалот во 2013 година

Од секоја година што изминува може да се направат разни епилози и листи кои ги нуди богатата понуда со фудбалски случува. Овој пат го имаме списокот на играчи кои минатата година решија да ги закачат копачките на клинец и да уживаат во долгата и богата пензија. Повеќе