таг: Мис

Бразилците избраа мис навивачка

Во организација на фудбалската федерација, Бразилците ја избраа најубавата навивачка. Победничка е Аманда Сати, навивачка на клубот Гуарани. Повеќе

Каде се, што прават?
Савина Гершак, Ана Сасо, Бернарда Маровт

Kаде се денес девојките кои во 80-тите години, на машката популација од поранешна Југославија им правеа лиги како Вардар а она останатото како Триглав.  Повеќе