таг: мастерс рим

Нежниот гигант Дел Потро и битангата Кирјос

Од Мастерсот во Рим главно видео беше невиденото дивеење на Ник Кирјос кој синоќа за време на својот меч кршеше рекет, фрли столче на сред терен и се караше со присутните. Сликата ја исправи секогаш одличниот спортсмен Хуан Мартин Дел Потро. Повеќе