таг: марсел десаи

Договорот на Десаи и Турам како да го сопрат Роналдо пред финалето 98-ма

Тренинг пред големото финале на Светското првенство во Франција. Марсел и Лилијан дискутираат со тренерот на репрезентацијата што сè може да им направи Бразилецот. Повеќе

Пет ѕвезди од другата страна на телевизорот

Русинот Кержаков е последниот фудбалер што стана стручен коментатор за некој спортски канал. Во Европа има пет познати играчи кои редовно коментираат натпревари еднакво добро како што играа фудбал. Кои се тие? Повеќе