таг: мало дете

Детето навивач на Бока што прави шоу со труба

Дека Аргентинците живеат за фудбал е познато одамна. Доказ за тоа е и еден малечок навивач на Бока Јуниорс кој прави шоу со труба. Повеќе

Бебето кое сака да прави мексикански бранови

Роден за лидер уште од најрана возраст. Браво мали! Повеќе

Браво мали

Потегот на колото во колеџ кошаркаската лига се случи на мечот меѓу Фресно Стејт и Боисе Стејт. Немаше забивање, немаше цепелин, ниту тројка од пола терен. Повеќе