таг: лекови на рецепт

Докторе, имате ли нешто за болки во грб?

Лековите на рецепт во САД убиваат повеќе луѓе од хероинот и кокаинот заедно. А кога ќе се навлезе само во таа легално пропишана зависност, болките во грбот се убедливо најчестиот изговор. Повеќе

Препишана смрт

Во Америка постои само една работа која е поопасна од дрогите и која убива повеќе луѓе од хероинот и кокаинот заедно - лековите на рецепт. Повеќе