таг: ласерски третман

Тетоважи веќе не се во мода, има фудбалери кои ги бришат

Еден од подобрите фудбалери на Челси сезонава, и англиски репрезентативец, Рос Баркли вели дека му здосадиле тетоважите, не му биле веќе интересни и дека како созреан човек решил да ги отстрани од себе. Повеќе

Плаво око за 20 секунди

Американски очен хирург нуди ласерски третман кој кафените очи ги претвора во сини. Кога колегите предупредиле дека може да им го сјебе видот на пациентите, го преселил бизнисот во Мексико. Единствената работа која може да попречи му е името. Повеќе