таг: кројач

Кројачот да ви ги врати парите

Дури и ако не гледате карлинг, овој спорт би можел да ви одземе внимание особено кога играат Норвежаните. Еден детал посебно ќе ви боде очи. Повеќе

Лекции од шнајдер
Кројачот на 007

1962-ра, Иан Флеминг го носи режисерот на Доктор Но, Теренс Јанг, кај својот шнајдер Антони Синклер. Тој го прави првото одело за еден Бонд (конкретно за Шон Конери). Од тогаш оделото на секој Бонд има посебно значење. Повеќе