таг: кофа

Најглупавата војна на светот се водела за кофа

Сите војни на светот се глупави на свој начин кога предизвикуваат смрт и страдање. Ама некои се издвојуваат по својата глупост. Повеќе

Со Гробари да немаш работа

Нивниот тим игра под секое ниво, заостанува 19 бодови зад најголемиот ривал па на Гробарите не им преостана ништо друго освен да го задеваат помошниот линиски судија кој го испрскаа со вода. Повеќе

Предизвикот со кофа мраз на Дејвид Линч

Овој пат ќе бидеме кратки - Линч, кафе, труба и еден евергрин исвирен многу, многу лошо. Потоа, истото тоа пуштено наназад. Плус, неговата номинација.  Повеќе

Koфа гомна по глава на жител

Koга викендов дознавме дека Анте Томиќ среде лежерно пиење кафе на сплитската рива бил полиен со гомна од непознат сторител, до тука ни засмрде. Затоа што такви анонимни шупаци кои одвојуваат од уста за да наполнат една кофа, и на ваков начин да стапат во дијалог со послабиот, има насекаде. Повеќе