таг: јутјубер на денот

Ретро без повод
Јутјубер на денот

Иако тешко про-штипско лоби, на каналов по најразлична основа имаат залутано тв парчиња од Македонија од 70-те и 80-те, и сето тоа (најчесто) некако ненаменски и по рандом избор (освен за две-три теми што провејуваат). Ние извадивме неколку вести и репортажи од времето. Повеќе

Зен е кога гледаш како друг одлично работи

Гледано по занает овој би бил столар, со специјалност јапонски спојки. Гледано реално, човеков е магионичар. Повеќе

Јутјубер на денот

Дремење на Јутјуб е следниот логичен чекор во еволуцијата на губење време откако по телевизијата, и сериите дојдоа на статус "нема ништо интересно за гледање". Ваквиот развој на настаните  го приметивме кога се фативме себе си дека сме се претплатиле на над 30 Јутјуб канали. Денес ви го претставуваме Ози мен ривјус, како што името кажува дечково е Австралиец, како што името не кажува дечково е феноменален во коментирање / рецензирање. Повеќе