таг: извичник

Koj ви е омилен интерпункциски знак?

Ниту една реченица не е целосна без нив, па сепак тие се земаат здраво за готово. Главно се забележуваат кога не се на вистинското место и во вистинскиот контекст. Нели; Повеќе

(Тука наслов) !!!!
Од Мисирков до јагули

Деновиве во САД беше одбележан Националниот ден на интерпункцијата, што нè потсети на фактот дека исто како и со лекот кој во големи количества станува отров, така е и со прекубројните запирки, прашалници, а особено со - извичниците! Повеќе