таг: искрени трејлери

Искрен трејлер за последниот Авенџерс
Искрено за сите филмови на Кристофер Нолан
Искрен трејлер за сите варијанти на искрени трејлери

На сајтов често сме објавувале тн. „искрени трејлери“, пародична серија на типични рекламни видеа преку кои се деконструира некој филм или специфичен жанр. Е сега тимот кои ги прави оди чекор понатаму, на сам себе се деконструирал. Повеќе

Искрен трејлер за секој можен филм на Вес Андресон
Оскаровско издание на Искрени трејлери

Од старт може да прешкртаме дека годинава ќе имаме барем приближно спектакуларни Оскари како минатата година, па во живо да гледаме човечка драма како некој прогласува погрешен победник за најдобар филм на годината. Во главната категорија повторно ќе треба да се избере еден од 9-те филмови, ако не сте ги гледале видеово сите ќе ви ги објасни на кратко. Повеќе

Искрениот трејлер за Ѕвездени патеки: Наредната генерација

Главното прашање што ќе ве прогонува по видеово: дали е ова стварно толку добро како што го памтиме? Повеќе

Искрениот трејлер за Дедпул (со Дедпул)
Искрениот трејлер за Ѕвездени војни: Будење на силата

Забелешка за сите нејаснотии што ги имате околу филмот: Зошто би очекувале од човекот што го направи Лост да има добри одговори на кое било прашање? Повеќе

Искрен трејлер - Оскари 2016