таг: хмељ

500 години германска чистота

Кога ќе се спомне одбележување на јубилеј на нешто германско што има врска со чистотата, духовите од минатото веднаш ви ја ежат кожата. Но, олабавете се, од ова може само да се подригне. Повеќе

Ако пиете 4.000 пива на ден ќе станете попаметни

Не џабе викаат дека сè е во мерката. Повеќе