таг: хашим тачи

Којзнае кој му е пасвордот на Тачи
Дали косовски лидери се виновни за воени злосторства?

Њујоркер знае дека косовските лидери се обвинети за грозни воени злосторства но се прашува дали некој некогаш ќе може да ги докаже. Повеќе