таг: гарфилд

Што пол е Гарфилд?
Уште еден значаен светски проблем

Пред некое време пишувавме за едно битно филозофско прашање - дали јафа е бисквит или колаче. Еве уште едно такво: дали Гарфилд е машко,  женско, или нешто трето? Да си знае кој пат да го фати на 8ми март. Повеќе