таг: евгениј поп ацев

И носи светски титули на Македонија, а нема здравствено, пензиско и стаж

За време на кошаркарската еуфорија со Светското и фудбалската со квалификациите, одиме малку со пливање со еден наш многу добро познат лик за кој има една убава и една лоша вест. Убавата: Три пати е светски првак. Лошата: Никој не го ферма во државава. Повеќе