таг: џејмс ган

Новата постава на „Suicide squad“ е излудување
По протерувањето од Марвел, Џејмс Ган се префрли во Диси комикс
Ќе се почека за „Чувари на Галаксијата 3“
Отпуштањето на Џејмс Ган му штети на цел Холивуд

Пред околу 10 години режисерот на Чувари на Галаксијата, пишува неколку твитови во кои се „шегува“ со работи како силување и педофилија. Твитовите деновиве повторно се актуелизираат и пред целата работа да стане уште понеподнослива за Дизни, компанијата решава да го отпушти авторот на мега-успешните Чувари на Галаксијата 1 и 2. Повеќе

Холивуд ќе ги научи сите погрешни лекции од Дедпул

Откако Дедпул успешно ги растури сите рекорди на заработувачка за филм со "Р" рејтинг, прогнозата на Џејмс Ган, режисерот на Чувари на Галаксијата, e - само гледајте сега како ќе не затрупаат со копии. Повеќе