таг: даниеле адани

Алибито со повредени не им држи против Ајакс

Се сеќавате ли на Даниеле Адани? Пензиониран е пред 10 години, а исто толку време работи како телевизиски аналитичар. Свое видување даде и за шокантната елиминација на Јувентус од Ајакс. Повеќе