таг: чезена

Чезена се врати со 'Seven Nation Army'

Пак Чезена, пак 1.000 музичари, пак една песна, пак да не ти се верува како божествено моќно ова изгледа. Минатиот пат беа Фу Фајтерс на репертоар, сега се Вајт Страјпс. Повеќе

Чезена ги кани Фу Фајтерс

1.000 музичари се собираат во околина на Чезена и групно ја распалуваат Learn to Fly од Фу Фајтерс, како покана Дејв Грол и компанија да направат концерт во градот. Изгледа подобро отколку концерт. Повеќе

Претседателот си го отпушти братот

Претседателот на фудбалскиот клуб Чезена од италијанската Серија Б по само три кола го отпушти тренерот - негов брат. Повеќе