таг: боенка

Анти-стрес боенки за возрасни со пцовки
Некст левел

Во моментот кога почна да се случува манијата со боенки за возрасни, веројатно никој не можеше да претпостави во кој правец ќе отиде оваа анти-стрес занимација. А не да отиде, туку забега. Повеќе

Зошто милиони возрасни ја купуваат оваа боенка?
Боички наместо лексилиум

Списокот на топ 100 книги на Амазон се менува од час во час, но две книги долго се држат на него. И двете се - боенки за возрасни. Повеќе