таг: баз олдрин

Баз Олдрин вс. родените деца

Еден од најинспиративните ликови на човештвото, вториот човек што стапнал на Месечината, Баз Олдрин, моментално е сред еден крајно неинспиративен процес - се тужи со сопствените деца. Повеќе

Патен налог: До Месечината и назад

Ако мислите дека само овдешната бирократија инсистира на хартии за сè и сешто, пазете го ова: Баз Олдрин за патувањето на Месечината морал да има патен налог. Абе, си знае државата... Повеќе