таг: атрактивност

Дали „убавите круши свињите ги јадат“?

Да речеме дека дека сите се хетеросексуални и во моногамни бракови, дека има ист број на мажи и жени, дека нивната стапка на стапување во брак е иста, дека има ист процент привлечни жени како и мажи, и дека стапката на стапување во брак на привлечните луѓе од секој пол е иста. Повеќе