таг: ареа 51

На упадот во Ареа 51, дојде никој

Како што обично бива со работи организирани на Фејсбук, упадот во Ареа 51 целосно издиша дури полошо и од најконзервативните предвидвуања. Повеќе

Бројот на заинтересирани за упаѓање во Ареа 51 порасна на 2 милиона луѓе

Нормално дека никогаш, никаде нема да се појават 2 милиона луѓе во исто време, ама барем и 1% од нив (20.000 луѓе) да се натопорат пред портите на Ареа 51 ќе биде доволно за спектаткл. Повеќе