таг: американец

Крај достоен на имиџот

Речиси 200 кила тежок Американец е најден мртов во ресорт во Тајланд прочуен по проституција. Излезе дека ова не е прв пат медиумите да имаат пишувано за човеков. Повеќе

Американецот што реши да жени украинска Анџелина Џоли

Општа тривија од видеото: На агенцијата што посредува и има платено над 10.000 за контактите со девојката (пример еден меил да размениш е 10 долари).
Една опсервација од страна околу целата работа:

- Тој во видеото: Девојката изгледа како Анџелина Џоли, што можеш таму да згрешиш?

- Јутјуб коментар на видеото: Ти не изгледаш како Бред Пит. Повеќе