таг: али експрес

АлиЕкспрес денот, најголем шопинг ден на сите времиња

Алибаба официјално го води како Денот на самците и е празник што го презеде од кинеските студенти, кои го започнаа во 1990-те како прослава на Кинезите без партнер/ка. За само десет години тие успеаа денот да го претворат во најголемиот шопинг настан на светот, привлекувајќи стотици милиони луѓе кои заедно за еден ден ќе потрошат десетици милијарди долари. Повеќе

Алибаба за 24 часа направи промет од 30,8 милијарди долари

Затоа што не може доволно да се нагласи обемот на пари, уште еднаш ќе го повториме насловот: Алибаба за 24 часа направи промет од 30,8 милијарди долари. Повеќе

Интер го нарачал Модриќ од АлиЕкспрес