таг: акорди

Засакување со упорност

Ги занимало дали човек може да научи да ја сака музиката која не ја поднесува. И испаднало дека може, само што треба да е упорен. Сори Глориа Естефан, нашата волја е тенка. Повеќе

Те једно те исто

Повозрасните мрчатори обожаваат да тврдат дека денешната музика е досадна, безвкусна и дека сè звучи некако слично. Истражување покажа дека се многу во право. Повеќе