таг: ајрон меиден

Како Iron Maiden заработи од пиратите

Бендот собрал прецизни податоци за тоа во кои места најмногу е пиратирана нивната музика. Но, не за да се ебаваат по судови и да тужат туку за да знаат каде да закажат концерти. Заработиле милиони. Повеќе

Рокенрол гранапџии

Пиво, вино и други начини на кои рокерите ги одржуваат своите приходи откако престанаа да продаваат музика. Повеќе