таг: жељко марковиќ

Милинковиќ ме виде на трибина и ми го подари дресот, а Пандев ми има варено кафе
Интервју со Жељко Марковиќ (Небескоплави)

Римското дерби не е збирно место само за Римјани. Го посетуваат Срби, Хрвати, Македонци, Словенци или поточно од сите балкански земји. Токму еден од нив си замина дома со дрес од стрелецот на првиот гол во Купот, познат како СМС. Го имаме ексклузивно со кусо интервју. Повеќе