таг: вулверин

Логан и стареењето на суперхеројот
Аудицијата на Дафне Кин за Логан
Стрипот што го инспирираше "Логан"
Еволуцијата на Вулверин
Крајот на Вулверин

Насловот на новата стрип-серија е "Смртта на Вулверин," ќе има четири делови, и во неа ќе се раскажуваат последните денови на еден од главните супер-херои на Марвел. Ама овој пат навистина последни. Повеќе

Вулверин, најбескорисниот член на Икс-Мен