таг: војводи

30 години Војводи - гордост тетовска

На 28 октомври, на големиот празник Света Петка, во 1988 година е основана навивачката група Војводи од Тетово. Во чест на големиот јубилеј и 30-ти роденден, Војводите премиерно го прикажаа документарниот филм. Повеќе