таг: влијателни

Шпанија ќе лови „влијателни“ што се штетни за здравјето

Откако „влијателните“ успеваат спектакуларно да ја кренат продажбата на неколку производи за кои стандардно треба рецепт од доктор, министерството за здравство почнува со лов на само-прогласените Јутјуб / Инстаграм здравствени гуруа. Повеќе