таг: Венко Андоновски

На барање на македонските твитерџии - писмото од омилениот (им) писател
Повторено писмо

Текстот го преобјавуваме од две причини... Повеќе

Писмото од вашиот омилен писател
Букбокс остварува!

Се сеќавате на статијата која ја објавивме, за списание кое за 5 долари месечно им испраќа писмо од застапените автори на своите читатели? Тогаш ве прашавме кој од македонските автори би сакале да ви пише. Во бројните пораки кои ги добивме, едно име постојано се повторуваше.. Повеќе