таг: Валери Џарет

Демократи 2020 + Обама

Поранешниот американски претседател е „многу загрижен за правецот во кој се движи неговата држава“ и може да се очекува тој да се вмеша и да помогне во победата на Демократскиот кандидат на изборите во 2020. Повеќе