таг: ушна глиста

Како се избива песна од глава

Феноменот на песна/рефрен која ти влегува во уво и цел ден те прогонува одамна ги копка оние што го истражуваат човечкиот мозок и психологија. Сега велат дека постои начин да го протераш ваквиот несакан аудио вирус. Повеќе