таг: уницеф шведска

"Лајковите" не спасуваат животи

Може ќе ви звучи шокантно, ама тоа што вие ќе лајкнете на Фејсбук, ама баш ич на никого не му помага. Посебно не на тие што стварно им треба помош. Повеќе