таг: Тузла

Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živjeti?
Порука радницима у штрајку - ЈЕБИТЕ ИМ МАЈКУ јер...

И у нама гори ватра Босно моја, ама ние... Нит стечајната маса некогаш поддржавме, нит за едно ебано право овде не се изборивме, нит на Европа среден прст за името покажавме нит бутур, ебати тоа народот и жениве што ни за право на абортус не знаеја на улица да излезат. Сите се набутале по дома и после оф.. Епа оф. За кого е, и малку е. Повеќе