таг: туркање со прсти

Сте слушнале ли за државно првенство во туркање со прсти

Во ситуација кога фудбалот и кошарката мируваат преку летото, Англичаните се занимаваат со едно од најчудните некогаш измислени натпреварувања, туркање со прсти на нозете. Повеќе