таг: турканица

На Ибрахимовиќ сè му е смешно па и намерен фаул

Лион го победи ПСЖ 2:1 и на тој начин му ја прекина серијата од 36 натпревари без пораз. Веројатно слабата игра на Парижаните беше причина Златан да го турне Јанга-Мбива и да му се смее цинично. Повеќе

Спремни сте за реалноста?