таг: тренерки

Голманот со сивите тренерки кој не старее
Приказна за фудбалскиот пат на Габор Кирали

На било кој навивач од Премиер лигата да му го спомнете Габор Кирали, веднаш ќе помисли на една работа. Не за импресивните одбрани за Кристал Палас и Барнли на времето и не поради 100-те настапи за Унгарија. Повеќе

Ода за филмската тренерка