таг: томас едисон

Најголемиот изум на Томас Едисон
Нова биографија на неосамениот гениј

Не била ни сијалицата, ни фонографот, ни подвижните слики. Најголемиот придонес кон технологијата на Едисон се состоел во новиот начин на размислување за неа. Повеќе