таг: тениски талент

Што ќе кажат Федерер и Ѓоковиќ на ова?

Не дека двајцата светски тениски мајстори не измислија и направија чудесии од поени, ама можеби можат да поднаучат нешто и од помладите. Еди Гутерез има 22 години и игра за универзитетска лига во САД. Зарем ќе се дрзне некој да не му аплаудира за потегов? Повеќе

Малиот Михајло кој Новак го спрема да биде шампион

Реномираниот Sports Illustrated раскажува за осумгодишниот Михајло Топиќ - малиот другар и ученик на Новак Ѓоковиќ. Повеќе