таг: тајлер сегин

Кога ќе ја чукнеш колата на НХЛ ѕвезда, па ќе му оставиш писменце

Тајлер Сегин важи за еден од подобрите хокеари во најдобрата светска лига НХЛ. Игра за Далас Старс, и веројатно тоа ќе го спаси оној што му ја чукнал колата од плаќање оштета. Повеќе