таг: стефан шварц

„Ќе јадеш порција јајца од овен за да докажеш дека си карактер“
Фудбалскиот Викиликс открива необични договори

Белгискиот весник Le Soir на почетокот на неделава објави неколку необични ставки од договорите меѓу познати фудбалери и клубовите. Сите податоци на новинарот му ги дале хакери од групата Football Leaks коишто ги плашат фудбалските работници ширум светот веќе една година. Повеќе