таг: шунд

Кога Мица беше закон
Залудна полувековна борба против „кичот и шундот“

Нова книга за антологиските стихови на Мица Трофртаљка, џејмсбрауновската ароганција на Лепа Лукиќ и Александровац како српски Нешвил. Плус бонус песна со економско-социјална содржина. Повеќе